Siirry pääsisältöön

Tuulilasinpyyhkimien sulat vinkuvat: kuinka korjata ongelma?

Suuri joukko autoilijoita kohtaa ongelman, että jonkin ajan käytön jälkeen tuulilasinpyyhkimet narisevat. Usein tämä prosessi alkaa vähitellen, eikä sitä aluksi huomaa. Ajan myötä kaikki muuttuu merkittävämmäksi meluksi. Tällaisia ​​toimintahäiriöitä voi tapahtua harvoin ja vain, jos järjestelmässä on ollut häiriöitä, onnettomuus tai jokin muu ongelma.

Kun tuulilasinpyyhkimet vinkuvat, tähän ongelmaan voi olla useita syitä. Tämä ei ole niin merkittävä ongelma, joka häiritsisi liikeprosessia, mutta se voi johtaa naarmuihin pinnalla tai viitata vakavampien vaurioiden esiintymiseen tulevaisuudessa.

Kuinka korjata ongelma?

Tämä elementti ei ole tärkein autossa, joten jokainen autoharrastaja ei ota välittömästi yhteyttä tällaiseen ongelmaan huoltokeskukseen. Toimenpiteet liittyvät suoraan siihen, mikä tarkalleen johti vieraan melun esiintymiseen, joten sinun tulee ensin selvittää, mikä tarkalleen johti kitkun esiintymiseen. Muuten ongelma voi pahentua.

Jos tuotteet on asennettu suhteellisen äskettäin, ongelma johtuu todennäköisesti huonolaatuisista materiaaleista tai asennusvirheistä. Tuotteen laatu voidaan tarkastaa vain käytännön käytössä, mutta tämä ei takaa, että et saa viallista tuulilasinpyyhintä oston yhteydessä. Jos uudet tuulilasinpyyhkimet vinkuvat, sinun on yritettävä puhdistaa lasi lialta ja pölyltä sekä puhdistaa itse mekanismi. Tämän jälkeen sinun on otettava kaikki käyttöön muutamaksi minuutiksi ja kuunnellaan, onko ääni muuttunut.

Kun vinkuminen ei häviä, syy on asennuksessa tai viassa. Tuotteet tulee purkaa ja asentaa uudelleen tai säätää oikein virheen seurausten eliminoimiseksi. Yleensä huonon asennuksen ongelma ilmenee liian suurena kumin ja lasin välillä. Jos kaikki on säädetty oikein, äänen pitäisi hävitä. Jos teet tällaisen työn itse ilman kokemusta, kaikki ei välttämättä toimi ensimmäisellä kerralla, joten voit kääntyä asiantuntijoiden puoleen tai yrittää saavuttaa tuloksia useilla yrityksillä.

Syynä voivat olla vialliset tai huonolaatuiset tuotteet, jotka edellyttävät vaihtoa. Jos vaihdat kaiken uusiin puhdistusaineisiin, ongelma saattaa ratketa.

Joskus käy niin, että tuulilasinpyyhkimien vinkumisen syytä ei voida määrittää. Voit myös kokeilla kaikkia yllä kuvattuja vaihtoehtoja, mutta jos et saa onnistunutta ratkaisua, sinun tulee purkaa mekanismi ja sen asennuspaikka, puhdistaa kaikki, kuivata ja koota uudelleen. Luonnollisesti kokoonpanon aikana kaikki liikkuvat osat on voideltava, koska pesun jälkeen vanha voiteluaine liukenee ja se on uusittava. On syytä ymmärtää, että harjojen vaihtaminen on radikaalein ratkaisu, ja on parempi yrittää ratkaista tämä ongelma yksinkertaisemmalla tavalla, koska vaihtaminen ei aina ratkaise vinkuvaa ongelmaa.

Tuulilasi on käsiteltävä säännöllisesti vahalla tai erikoisöljyillä. Jos et tiedä mitä tehdä estääksesi tuulilasinpyyhkimien sulkien vinkumista, sinun tulee käsitellä tuulilasi erikoistuotteilla. Tällä on merkittävä myönteinen vaikutus järjestelmän toimintaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

BMW moottorin diagnostiikka

BMW:n moottori on auton tärkein yksikkö, josta ajon sujuvuus, ajodynamiikka ja käyttöturvallisuus riippuvat suoraan. Vikojen sattuessa moottori tarvitsee korkealaatuista diagnostiikkaa, jonka avulla asiantuntija määrittää vian tarkasti sen myöhempää poistamista varten. BMW-moottorin erittäin tarkka diagnostiikka voidaan suorittaa vain erityisolosuhteissa, mukaan lukien erikoisvarusteet ja pätevä teknikko. Erikoistunut tekninen keskus on varustettu kaikilla tarvittavilla laitteilla korkealaatuisen diagnostiikan suorittamiseen. BMW-moottorin diagnostiikka on tarpeen, jos ilmenee seuraavia toimintahäiriön oireita: 1. Kun moottori on käynnissä, kuulet ylimääräisiä ääniä ja koputuksia. 2. Ongelmia moottorin käynnistyksessä. 3. Ongelmia vaihteenvaihdossa. 4. Polttoaineen ja moottoriöljyn kulutus on kasvanut, savua pakoputkesta on epätavallisen paljon. 5. Moottorin teho on laskenut. 6. Tarkista moottorin kojelaudan varoitus (voimaa ei ole saatavilla jne.). BMW-moottorin diagnostiikkaan sisäl

Mitä ongelmia sähköauton kanssa voi syntyä ja miten ne ratkaistaan?

Kaiken kaikkiaan sähköajoneuvoja ei tarvitse pelätä. Niiden suunnittelun lisäksi myös tieinfrastruktuuria parannetaan, mikä tekee käytöstä mahdollisimman mukavaa ja turvallista. Tärkeintä on ottaa huomioon kaikki näiden ajoneuvojen ominaisuudet ja ryhtyä joihinkin varotoimiin, jotta et altista itseäsi ja laitteitasi lisäriskeille. Akku vähissä Itse akun purkautuminen on täysin normaali ilmiö, mutta ongelmia voi syntyä, jos välittömässä läheisyydessä ei ole energialähdettä lataamiseen. Voit lisätä matkaa, joka voidaan kattaa jäljellä olevalla latauksella, noudattamalla muutamia vinkkejä: Kaikki energiaa kuluttavat "ylimääräiset" laitteet, ensisijaisesti ilmastointijärjestelmät, poistetaan käytöstä. Erityisen energiansäästötilan aktivointi. Tämä löytyy yleensä mistä tahansa sähköautosta. Maksimaalinen tasainen ajotyyli ilman äkillisiä kiihdytyksiä ja jarrutuksia, jotka kuormittavat moottoria. Hidastamista ei käytetä jarrulla, vaan moottorin kierrosluvun säätämisellä, mikä autta